Ik, mijn familiesysteem en de kudde

Je hebt er vast al van gehoord?

Familie opstelling…systemisch coachen… begeleiden… werken, maar wat is dit nu precies?

We maken allemaal deel uit van meerdere systemen waarbij dynamieken en patronen overheersend kunnen zijn en ons op een onbewust niveau sturen en duwen.

We dragen allemaal wel iets voor ons systeem/collectief hetgeen vaak dienstbaar is geweest maar vandaag misschien niet meer. Hierbij werken we vaak met vragen zoals:
• Waarom heb ik de neiging om iedereen te pleasen?
• Waarom kan ik niet bewegen naar wat ik wil?
• Waar komen mijn angsten vandaan?
• Waarom kan zo ik moeilijk of geen “nee” zeggen”?
• Waarom voel ik me zo vaak schuldig?

De motivaties voor onze patronen en dynamieken vinden we vaak terug in de relatie tot de generaties die voor ons waren en zorgen er voor dat we moeilijk of niet kunnen bewegen in de stroming van het leven. Hierdoor zijn we vaker dienstbaar voor een collectief dan voor onszelf.

Welnu..
Spiegelend paard organiseert in samenwerking met Oliver Schelinski van I for horse een dag waarbij jij een goede indruk kunt krijgen van “wat” systemen nu eigenlijk zijn en “hoe” we een levensvraag of problematieken systemisch onderzoeken om vervolgens meer in balans te komen en een beweging naar morgen kunnen maken.
Naast de uitleg door Oliver Schelinski over systemen, dynamieken, patronen en wetmatigheden, begeleiden we een aantal sessies.
We laten je enkele wetmatigheden ervaren in oefeningen.
We onderzoeken en begeleiden de ingebrachte vragen in de kudde en laten ons meenemen in de reacties van de paarden op een uiterst respectvolle en serene wijze.
Paarden kunnen niet anders dan “reageren” op energie. Ze voelen vlekkeloos aan wanneer de systeemdruk verandert en “weten” vanuit hun “paard zijn” wat de mens nodig heeft om meer balans en rust te nemen.

Aanvang;
11:00 uur en afronding om 17:00 u
Lunch: Koffie en thee zijn voorzien. Neem zelf een lunchpakketje mee.
Investering:
98 euro (event gaat door bij minimaal 6 pers)

Inschrijving kan enkel via mail: martine.brosens@spiegelendpaard.be
Je plek is safe na betaling.