Mindfulness voor kinderen te midden van natuur en paarden

Mindfulness voor kinderen tussen 10 en 14 jaar omvat een 5 daagse traject van 4 opeenvolgende weken en een 5de terugkomdag samen met een ouder. Elke dag heeft een specifiek thema en een doel wat we met spelletjes en oefeningen gaan be-leven. 

Met een grote zak der creativiteit op de schouder aan we samen op en rond de boerderij een spannende ontdekkingstocht maken. We sprokkelen er allerlei waardevolle tips en tricks om onze persoonlijke zak mee te vullen.  Het wordt ons survival- werkboek om van binnenuit de eigen kracht op te bouwen naar Optimisme, creativiteit, zelfvertrouwen, rust en focus. Zodat we in de meest uiteenlopende lastige tot moeilijke situaties en omstandigheden krachtig ons mannetje/vrouwtje kunnen staan!

Dit alles doen we buiten in de natuur tussen of bij de paarden die zonder oordeel een luisterend oor zullen bieden. We zien en voelen zelf hoe zij echt mindfulness experts zijn en hoe ook wij dat met hun voorbeeld kunnen worden. Zo ervaren we dat ze groot en sterk over kunnen komen, maar dat ze net als ons super lief en zacht mogen zijn. 

Trajectdata:

Zaterdag 5 - 12 - 19 en 26 februari telkens van 14u tot 17u 
12 maart is er een terugkomdag samen met een volwassenen. Dit ook van 14u tot 17u. 

Investering:

296 euro pp voor het volledige traject. Ieder kind ontvangt een werkboek. Drank en gezonde versnapering wordt voorzien. 
Inschrijven kan enkel door mail te sturen naar martine.brosens@spiegelendpaard.be 

Begeleiders:

Joeri Van Weereld, Paard&Weereld
Martine Brosens