Vrijwilligers

Vrijwilligers nemen een heel belangrijke plaats in bij Spiegelend Paard. Dankzij hun inzet komen de paarden er netjes voor. Wordt het mest geruimd, worden de planten en bloemen bij gehouden. Krijgen de kippen de nodig aandacht en schone hokken. 

Bij Spiegelend Paard zien we vrijwilligerswerk als een verhaal van mensen, geëngageerde mensen. Mensen met een groot hart die zich belangeloos en vrijblijvend inzetten. Mensen die elkaar ontmoeten en daar vreugde, sterkte en (zelf-)respect in vinden.

De vrijwilligers vinden vaak de weg naar Spiegelend Paard op moment dat hun leven een beetje doorheen gehaald wordt door een ingrijpende gebeurtenis of door verlies van werk of gewoon omdat ze graag zinvol bezig willen zijn in hun vrije tijd. Eigenlijk is het niet eens zo belangrijk  'waarom' iemand zich als vrijwilliger aanmeldt.
Bij Spiegelend Paard vinden we het belangrijk dat onze vrijwilligers hun plekje vinden en doen wat ze graag doen.
Sommigen komen één keer in een week, andere vind je hier twee of drie keer in de week. Sommige blijven maar even, andere een hele tijd. 

Heb jij één of meerdere uren beschikbaar en voel jij je geroepen om je steentje bij te dragen, om ons team te versterken? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Er is ook de mogelijkheid om via Groene Zorg aan te melden voor vrijwilligerswerk. 

 

 

 
 

Je mag zijn wie je bent.
Om te worden wie je bent…..
en dat mag op jouw manier ….
En in jouw tijd !