Stilte wandeling met paard

Hou de website in het oog. Binnenkort weer nieuwe datum 

 

De kracht van een (stilte ) wandeling want stilte werkt! 


Vertrekkend vanuit respect voor elkaar maken we van de stiltewandeling een moment van samen zijn.
Leer genieten van de kracht van de natuur en laat je raken door de eenvoud, de stilte, de rust, de verwondering , de verbinding.

Tijdens deze wandeling nemen we de paard(en) aan de hand mee op pad. 

We beginnen de wandeling met even stil te staan bij het moment van ‘nu’ en kijken of er mogelijks een vraag in je opkomt die je graag wil meenemen.


Wat wil deze wandeling van mij?

Een mooie vraag bij aanvang van de wandeling: 'Wat wil deze wandeling van mij'? In plaats van: ‘Wat wil ik van deze wandeling'?
Misschien word je door deze vraag vanzelf al stiller. Verschuift je hoofd het ‘willen’ en ‘moeten’, richting de achterbank. En komt er ruimte voor de ervaring van je zintuigen. Voor aandachtig en aanwezig zijn in dit moment. Voor lopen zonder doel. Gewoon lopen zonder dat er iets moet. Misschien geniet je van het lopen met of bij een paard. En wordt je uit het denken gehaald door het horen van de voetstap van het paard. 

 

Stilte wandeling wil niet zeggen dat er niet gesproken mag worden. Je kan spreken maar het zou fijn zijn om geen hele verhalen onderweg uit de doeken te doen. In de groep zal vlug duidelijk zijn waar ieders behoefte ligt. Ook in je praten kan je stil zijn. 

Na de wandeling (om en rond de 5 km is ongeveer 2 uur wandelen) genieten na bij een warme drankje ten huize Spiegelend Paard.

'Stilte verlicht je levenspad. Door niet te spreken, zie je duidelijker. (Ghandi)'


 

Uur: 14u tot 17u 

Investering: vrije bijdrage, rekening houdend dat je op stap mag met een paard en je een drankje en iets lekkers aangeboden krijgt.