Vandaag maak jij je eigen Krachtstok.

Een krachtstok maak je met een bepaalde intentie, bijvoorbeeld het versterken van een eigenschap in jezelf, zelfvertrouwen, openheid, verbinding.
Ieder materiaal en elk symbool kan gebruikt worden, als het maar betekenis voor je heeft. Je stopt jouw energie in de stok met de intentie deze te gaan gebruiken voor de kracht die je nodig hebt.

 

Na de kennismaking , starten we met een korte wandeling in het bos op zoek naar jouw perfecte stok. We gebruiken alleen stokken die ons door de natuur geschonken worden en op de grond liggen. Als ieder zijn stok gevonden heeft, wandelen we terug. We maken de stok klaar door hem te ontdoen van de bast en op te schuren. Het repetetieve van het schuren kan je proces in werking zetten. 

Via een meditatie. visualisatie zoeken we naar dat we je in je kracht zet. Waar word je hart blij van? Waar zit je verlangen? 

Als dit duidelijk voor je is, kan je de stok versieren met je (kracht)elementen: kralen, veren, touwen, symbolen.. dat wat als metafoor staat voor je kracht, waar je verlangen in terug te vinden zijn. 

 

Heb je  een stok die je wenst te gebruiken mag je die uiteraard mee brengen.

Materiaal zoals veren en kralen zijn aanwezig maar heb je net die ene veer of die bijzondere kraal die je er aan wil toevoegen, breng deze dan zeker mee.

We sluiten deze middag af door met onze krachtstok bij de paarden te gaan en ruimte te maken voor dat wat je graag wil vertellen over je stok.

 

Bekijk en verzorg je wonden, zet je breuklijnen om in krachtlijnen en de scherven van je leven in vreugdekreten! 


Investering: 39 euro incl. materiaal, koffie, thee en een versnapering.