Volle maan wandeling/vuur

Geniet van de betoverende schoonheid van de natuur terwijl je onder het zachte licht van de volle maan wandelt.
Laat je zintuigen tot leven komen terwijl je door de serene omgeving loopt, omringd door mysterie en rust.

De maan, mooi en mysterieus, een baken in de nacht. Zij is een symbool van de cycli van het leven, van de geboorte tot de dood en de wedergeboorte daarna. De maan wordt gezien als de vrouwelijke kracht aan de hemel, zoals de zon de mannelijke kracht is. De Maan is de moeder, staat symbool voor vruchtbaarheid.

Na de wandeling (ongeveer 3 km) komen we samen rond het knisperende vuur, waar we verhalen delen, marshmallows in het vuur prikken, genieten van een warme chocomelk en de magie van de avond mogen voelen.

Sluit je aan en laat je betoveren door de krachtige samensmelting van wandelen bij volle maan en het samenkomen bij het vuur.
Bij het vuur creëren we ruimte voor een mooi ritueel rond het thema van de volle maan. 

De laatste volle maanwandeling in 2023! 

Maan van de Langste Nacht 27 december 2023 staat voor EEN NIEUW BEGIN
Nadat op 21 december de winterzonnewende is geweest, keert het licht nu langzaam weer terug. De duisternis is overwonnen en de tijd is nu om jezelf klaar te maken voor de groeikracht die heel langzaam gaat toenemen. Het is een tijd om zaken achter je te laten en alvast schoon schip te maken voor de nieuwe zaken die straks de ruimte nodig hebben om te kunnen ontwaken.


Uur:
19.30u tot max 22u
Investering:
10 euro p/p (incl. drankje en iets lekkers)

AANMELDEN via mail: martine.brosens@spiegelendpaard.be 
je plekje bij het vuur is safe na betaling.