Vandaag maak jij je eigen Krachtstok.

Een krachtstok maak je met een bepaalde intentie, bijvoorbeeld het versterken van een eigenschap in jezelf, zelfvertrouwen, openheid, verbinding.
Ieder materiaal en elk symbool kan gebruikt worden, als het maar betekenis voor je heeft. Je stopt jouw energie in de stok met de intentie deze te gaan gebruiken voor de kracht die je nodig hebt.

Elke boom, plant of dier heeft zijn eigen betekenis. Door materialen te gaan combineren ontstaat er een uniek krachtvoorwerp.
Wanneer je krachtstok klaar is, kan hij een prominente plaats krijgen in je kantoor, huis of tuin en doet hij je terug denken aan een gezellige middag of zorgt er voor dat de bijzondere elementen je de nodige kracht geven om verder te gaan in welk proces je ook zit.

Uiteraard kan je hem ook inzetten als 'talkingstick of praatstok'.

 

Na de kennismaking , starten we met een korte wandeling in het bos op zoek naar jouw perfecte stok. We gebruiken alleen de stokken die ons door de natuur geschonken worden en op de grond liggen. Als ieder zijn stok gevonden heeft, wandelen we terug. We maken de stok klaar om te versieren door hem te ontdoen van de bast en op te schuren. Ook dit moment kan een proces in werking zetten.

Zodra dit klaar is kan je hem versieren met je (kracht)element: kralen, veren, touwen, symbolen… dat wat je zelf belangrijk en mooi vindt.

Heb je  een stok die je wenst te gebruiken mag je die uiteraard mee brengen.

Materiaal zoals veren en kralen zijn aanwezig maar heb je net die ene veer of die bijzondere kraal die je er aan wil toevoegen, breng deze dan zeker mee.

We sluiten deze middag af door met onze krachtstok bij de paarden te gaan en ruimte te maken voor dat wat je graag wil vertellen over je stok.

 


Investering: 39 euro incl. materiaal, koffie, thee en een versnapering.