Dans en beweging met paarden

Een paard om je heen laten dansen of in beweging zetten in de piste in vrijheid, het voelt als magie. Het is een moment van volledig in het hier en nu zijn, in verbinding met jezelf en met het paard ondersteund door het ritme van de muziek.
Jouw dans met het paard, een gevoel dat lang kan blijven door zinderen. 

Wietse en Whizper zijn mijn twee danspaarden met elk hun eigenheid en stijl. Het fijne met deze twee dansers is dat er geen leider en geen volger meer is. Het wordt een harmonieus spel. Samen op het ritme van de muziek beleef je de dans van je leven. De kunst om met paarden om te gaan is niet de dominante factor te zijn maar in het spel zijn gelijke. Hierdoor ontstaat er een wederzijdse uitdaging waarin met plezier en respect naar een hoger niveau gewerkt wordt.

Een sessie 'dans en beweging met het paard' wordt op een rustige manier opgebouwd.

De tools worden je aangereikt om in vrijheid te bewegen met het paard. 

Het leven danst in jou. Je kunt al lerend de dans van je leven dansen. Het leven zet een stap, jij zet een stap. Na enige oefening gaat die dans in harmonie. Soms trap je op elkaars tenen en wil je niet dat het leven die stap zet maar het leven is een volwaardige danspartner en weerspiegelt jouw dansles.